ANKARA / ÇANKAYA - TSK Mehmetcik Vakfı Hafize İhsan Payaza Ortaokulu

Nis

Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi ve Aziz Sancar Bilim Sanat Merkezi'ni ziyaret eden öğrencilerimizin motivasyonu açısından olumlu katkılar sağlanmıştır. Okulumuzdan mezun olan ve Aziz Sancar Fen Lisesi'nde öğrenim gören öğrencilerin paylaşımları öğrencilerimizin heyecanını ve motivasyonunu arttırmıştır. Ziyaretimiz sırasında göstermiş oldukları ilgi alaka ve misafirperverliklerinden dolayı Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi ve Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi yönetici, öğretmen ve öğrencilerine, gezimize emeği geçen Öğretmenlerimiz Kocabey YÜCEBAŞ ve Esra EROĞLU'na çok teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırladıkları afiş ve pano çalışmaları

Kas

Cumhuriyet'imizin 100. Yılı anısına 100 çam fidanını geçmişten geleceğe sevgimizin gücüyle toprağa kavuşturduk.

Kas

Cumhuriyet'imizin 100. Yılında coşku, heyecan ve gururla kutlama törenimize hazırız.

Kas

Okul bahçemizin temizlik ve düzenlenmesine, tören hazırlıklarımıza destek olan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve personeline, TSK veli desteğine, Okul Aile Birliği velilerimize, sevis firmamıza, tüm kademeleri ile okulumuz çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

Okul Müdürümüz Ülkü ERGEN sınıf temsilcisi velilerimiz ile öğrenci motivasyonu, davranış ve başarıları, okul gelişim çalışmaları üzerine karşılıklı görüşmelerde bulundu.

Kas

Göstermiş olduğu destek ve hizmetlerle her zaman okulumuzun yanında olan Ahlatlıbel Mahallesi Muhtarı Ebru ERSOY ve tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü tebrik eder, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında okulumuzda 13 Ekim 2023 Cuma Günü saat 12.00'da "Deprem Tahliye Tatbikatı" yapılmış ve başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. "Deprem Tahliye Tatbikatı"nın hazırlanması ve başarılı bir şekilde uygulanmasında emeği geçen okul yönetimimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

Ekm

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Lise Okul Ziyaretlerimiz devam ediyor. Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden öğrencilerimiz okul hakkında bilgi edinme, farklı alanları keşfetme fırsatı bulmuşlardır.

Gezimize rehberlik eden öğretmenlerimiz Kocabey YÜCEBAŞ, Arzu YOZGAT ve okulumuzu misafir eden Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Ekm