ANKARA / ÇANKAYA - TSK Mehmetcik Vakfı Hafize İhsan Payaza Ortaokulu

8. Sınıf Öğrencilerimiz Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi ve Aziz Sancar Bilim Sanat Merkezi'ni Ziyaret Ettiler

Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi ve Aziz Sancar Bilim Sanat Merkezi'ni ziyaret eden öğrencilerimizin motivasyonu açısından olumlu katkılar sağlanmıştır. Okulumuzdan mezun olan ve Aziz Sancar Fen Lisesi'nde öğrenim gören öğrencilerin paylaşımları öğrencilerimizin heyecanını ve motivasyonunu arttırmıştır. Ziyaretimiz sırasında göstermiş oldukları ilgi alaka ve misafirperverliklerinden dolayı Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi ve Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi yönetici, öğretmen ve öğrencilerine, gezimize emeği geçen Öğretmenlerimiz Kocabey YÜCEBAŞ ve Esra EROĞLU'na çok teşekkür ederiz.

02-04-202402-04-202402-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 08:37 - Görüntülenme: 27